NYITOTT PORTÁK 2023 – Téged is várunk!

Bocisimogatás és raklett kóstolóval egybekötött műhelybemutató az Alpokalja Sajt portáján – Répcevis

Nyitott Porta program

Időpont: 2023. július 15.  10-18 óráig

Cím: 9475 Répcevis, Fő utca 79.

10-18 között, gazdaságbemutatóval, bocisimogatásssal és raklett szendvicsekkel várunk. 

A program regisztrációhoz kötött!  

Ára 2000 Ft/fő, amely tartalmazza 1db raklett szendvics árát

Bővebb információ: Németh Balázs alpokaljasajt@gmail.com +36 20 265 78 35

Ismerd meg a portatulajdonost!

Alpokalja sajt
Németh Balázs

sajtkészítő

+36 20 265 78 35

alpokaljasajt@gmail.com

Bővebben rólam itt olvashatsz.

Az Alpokalján, Répcevisen található többgenerációs családi gazdaságunk. Növénytermesztéssel, állattenyésztéssel és sajtkészítéssel foglalkozunk. Állattenyésztésünkben magyar tarka tehenek adják a kiváló minőségű tejet a sajtkészítéshez. Fontosnak tartjuk, hogy a termőföldtől az asztalig, minden egyes folyamatot nagy gondossággal a kezünkben tartsunk. Teheneink saját kaszálókról származó szénát fogyasztanak, az általuk adott szénatej a jó minőségű, adalékanyagoktól mentes sajt alapja.
Sajtpincénkben félkemény és kemény sajtokat érlelünk természetes módon, melyek 2 hónaptól akár éveken keresztül is érnek.
,,Tekergő” (natúr parenyica) és ,,Jóska bátyám kedvence” (érlelt félkemény sajtj) 2021 szeptemberében ezüst minősítést kapott a IX. Magyar Sajtmustrán.
Raklett sajtunkat olvasztásra ajánlják a gasztronómia szerelmeseinek.

Térkép

Cím: 9475 Répcevis, Fő utca 79.

Tel.: +36 20 265 78 35 alpokaljasajt@gmail.com

Fotógaléria